Decontare dispozitive medicale

Decontam dispozitive medicale prin CASMB si CAS Braila

 
Catena Pas cu Pas – Stefan cel Mare
Luni – Vineri: 08.00 – 20.00, Sambata: 08.00 – 14.00

Catena Pas cu Pas – Nerva Traian
Bulevardul Nerva Traian, nr. 16, Sector 3, Bucuresti

Catena Pas cu Pas – Braila
Soseaua Buzaului, bl. 1B, parter, Braila, vizavi de Spitalul Judetean

Dispozitivele medicale destinate recuperarii unor deficiente organice sau functionale in ambulatoriu se acorda asiguratilor pentru o perioada determinata ori nedeterminata, in baza unei prescriptii medicale sub forma unei recomandari medicale tipizate conform modelului de la anexa nr. 39 D, eliberata de medicul de specialitate aflat in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate, direct sau prin reprezentantul legal, in conditiile prezentelor norme, numai ca o consecinta a unei consultatii raportate la Casa de Asigurari de Sanatate.

Consulta Modalitatea de prescriere, procurare si decontare a dispozitivelor medicale destinate recuperarii unor deficiente organice sau functionale in ambulatoriu (Anexa 39).

Vezi site Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru:
• Cerere decontare dispozitive medicale
• Criterii de prioritizare lista de asteptare
• Preturi de referinta
Pachet de baza pentru dispozitivele medicale destinate recuperarii unor deficiente organice sau functionale in ambulatoriu

Cum pot obtine un fotoliu rulant decontat de CAS pentru persoane cu dizabilitati

Pasul 1: depunerea actelor solicitate la CASMB (pentru persoanele din Bucuresti), respectiv CAS Braila pentru cei cu domiciliul in Braila;

Pasul 2: CASMB/ CAS Braila emite o decizie valabila 30 de zile;

Pasul 3: din momentul primirii deciziei puteti achizitiona fotoliul rulant/ dispozitivul medical decontat de Casa din Catena Pas cu Pas – Sos. Stefan cel Mare nr. 48, Str. Nerva Traian 16 sau Catena Pas cu Pas Braila – vizavi de Spitalul Judetena.

Va rugam sa va adresati personalului nostru din Catena Pas cu Pas Stefan cel Mare, Nerva Traian (in Bucuresti), Sos. Buzaului (in Braila).

Mai jos lista de produse medicale de la Catena Pas cu Pas decontate.

Pentru achizitiile efectuate prin intermediul Casei NU sunt valabile preturile promotionale.


Deschide videoclipul