Afișez 1 - 12 din 14 rezultate


Gulerele cervicale sunt indicate pentru imobilizarea zonei gatului in urma unor traumatisme de tip intindere, entorsa sau luxatie. De asemenea, tot catre gulere cervicale trebuie sa iti indrepti atentia in caz de pozitii vicioase, schimbari degenerative ale coloanei vertebrale, fracturi sau alte interventii chirurgicale in regiunea cervicala. Cu ajutorul unor gulere cervicale fabricate din materiale speciale, de calitate, care asigura un nivel ridicat de confort, sanatatea ta se va imbunatati considerabil.

La Catena Pas cu Pas vei gasi o gama varianta de gulere cervicale recomandate pentru spondiloza cervicala, hernia de disc cervicala, osteoartrita, durerile in zona cervicala. Vei gasi, de asemenea, si gulere cervicale pentru calatoriile lungi cu avionul ori de purtat in timpul lucrului (atunci cand pozitia este una incorecta). Tot gulerele cervicale sunt indicate pentru manifestari neurologice severe, anomalii, instabilitate a coloanei cervicale si tratamentul de recuperare (atunci cand maduva spinarii a suferit o trauma).

Este important de precizat ca doar medicul specialist poate stabili de ce tip de gulere cervicale ai nevoie, in functie de diagnostic; asa ca, pentru purtarea unui guler cervical, consulta-te in prealabil cu medical specialist.