Dispozitive ajutatoare pentru mers vezi ultimele produse adaugate


Produsele si dispozitivele ajutatoare pentru mers sunt dedicate persoanelor cu probleme locomotorii, varstnicilor si celor care in urma unor accidente au nevoie de ajutor in deplasare pentru o anumita perioada de timp. In cazul unor fracturi la nivelul piciorului medicul va interzice sa mai calcati pe membrul care a fost afectat, iar utilizarea carjelor devine obligatorie.

In aceasta categorie veti gasi si dispozitive medicale pentru pacientii cu deficiente locomotorii severe, precum scaune cu rotile pentru copii si adulti, cadre de mers (fixe, pliabile, pasitoare, cadre de mers cu roti), carje, bastoane, dispozitive ajutatoare pentru baie, accesorii si piele de schimb asa cum sunt amortizoarele de cauciuc pentru baston, clemele pentru fixare, manerele metalice de sprijin si suporturilor pentru ridicare.

Dispozitivele medicale comercializate de Catena Pas cu Pas – Tehnica Medicala se pot achizitiona in rate, online sau direct din magazinele fizice existente in Bucuresti si Brasov si in colturile Pas cu Pas din farmaciile Catena – gasiti aici punctele de vanzare disponibile.