Dispozitive ajutatoare pentru mers vezi ultimele produse adaugate


Descopera o gama variata de dispozitive ajutatoare pentru mers online si in magazinele Catena Pas cu Pas!

La Catena Pas cu Pas ai la dispozitie o gama diverisificata de dispozitive pentru mers ajutatoare, realizate din materiale de calitate, ideale celor care au nevoie de suport si sprijin in miscare.

✓ Produsele si dispozitivele ajutatoare pentru mers sunt dedicate:

  • persoanelor cu probleme locomotorii,
  • varstnicilor,
  • celor care in urma unor accidente au nevoie de ajutor in deplasare pentru o anumita perioada de timp.

In cazul unor fracturi la nivelul piciorului medicul va interzice sa mai calcati pe membrul care a fost afectat, iar utilizarea carjelor devine obligatorie.

Comanda Online sau in Magazinele Catena Pas cu Pas dispozitive de mers:

Dispozitivele medicale pentru mers comercializate de Catena Pas cu Pas – Tehnica Medicala se pot achizitiona in rate, online sau direct din magazinele fizice existente in Bucuresti si Brasov si in colturile Pas cu Pas din farmaciile Catena – gasiti aici punctele de vanzare disponibile.

La Catena Pas cu Pas ai la dispozitie si o serie de dispozitive de mers pentru copii. Te invitam sa descoperi oferta de produse in categoria Produse pentru copii, la sectiunea Dispozitive pentru mers.

Afla mai multe despre dispozitivele de mers

Ce sunt dispozitivele de mers?

Dispozitivele de mers sunt mijloace sau echipamente ajutatoare destinate persoanelor cu probleme locomotorii si celor care in urma unor accidente au nevoie de ajutor in deplasare pentru o anumita perioada de timp.

Care sunt tipurile de dispozitive ajutatoare pentru mers?

Pe catenapascupas.ro veti intalni dispozitive de mers care pot imbunatati echilibrul si mobilitatea semnificativ. In aceasta categorie veti gasi si dispozitive medicale pentru pacientii cu deficiente locomotorii severe, precum:

  • scaune cu rotile
  • cadre de mers si rolatoare
  • carje
  • bastoane ortopedice
  • scutere electrice
  • fotolii rulante electrice.
Ce alte produse gasesc in categoria Dispozitive ajutatoare pentru mers?

Pe langa dispozitivele de mers, categoria Dispozitive ajutatoare pentru mers, aveti la dispozitie accesorii medicale si piese de schimb pentru bastoane, carje, cadre si fotolii rulante.

Care este rolul dispozitivelor ajutatoare pentru mers?

Dispozitivele ajutatoare pentru mers au rolul de a spriji si sustine persoanele cu probleme locomotorii si in timpul procesului de reabilitare.

Aceste dispozitive pentru mers se pot achizitiona in functie de necesitate si la indicatiile medicului specialist, oferind libertate si independenta in miscare utilizatorului.