Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Oja organica si avantajele sale pentru organismul unei viitoare mamici

Ionut Solescu
de , Redactor Tonica Group
Data publicării: 27 ianuarie 2018 Ultima actualizare: 9 iulie 2019
Parfumurile si deodorantele obisnuite sunt primele la care se renunta, si nu atat din cauza chimicalelor din componenta, cat din cauza mirosului. Produsele bio au rolul de a va feri de senzatia de greata si nu sunt respinse de organism.

Gravidele folosesc mai multe produse cosmetice in fiecare zi

Royal College of Obstetricians and Gynaecologists, o asociatie alcatuita din mai mult de 12.000 de specialisti si infiintata in anul 1929, a publicat un studiu despre riscurile expunerii la ingrediente chimice in perioada sarcinii si a alaptarii. In general, gravidele folosesc mai multe produse cosmetice in fiecare zi. Pe langa acestea, interactioneaza si cu chimicalele din alimente, cu cele din produsele de curatenie, din medicamente si din suplimente alimentare. Sfatul specialistilor este ca femeile insarcinate sau care se afla in perioada postnatala sa evite pe cat posibil acest cocktail de ingrediente periculoase care se afla in compozitia cosmeticelor, a alimentelor  si a produselor de uz casnic.

Gama Dr.’s Remedy ofera femeilor o combinatie unica de ingrediente prietenoase

Pentru un nou fel de ingrijire a unghiilor, gama Dr.’s Remedy ofera femeilor o combinatie unica de ingrediente prietenoase de extracte de uleiuri organice obtinute din arbore de ceai, biotina, proteine de grau, extract de usturoi si de lavanda. Produsul este excelent pentru unghii, atat de expuse diverselor agresiuni. Gama Dr.’s Remedy ofera o alternativa naturala la formulele traditionale de ingrijire a unghiilor. Acest amestec brevetat de ingrediente organice ajuta la intarirea unghiilor si imbunatateste culoare naturala fara substante chimice dure. Formula unica are in componenta vitamine hranitoare, extracte naturale si uleiuri esentiale care actioneaza impreuna pentru ca unghiile sa fie santoase. Uleiul din copacul de ceai este un ulei esential puternic, cunoscut pentru calitatile sale antiseptice si antifungice. Extractul din bulb de usturoi este un puternic antibacterian si agent antiviral care functioneaza sinergic cu Vitamina C anihiland microbii. Vitaminele C si E functioneaza ca antioxidanti, ajutand atat la consolidarea unghiilor cat si a pielii. Proteinele de grau sunt de inalta calitate si au capacitati de hidratare, oferind o stralucire naturala unghiilor tale. Oja nu contine ingrediente nocive, cum ar fi formaldehida, toluen si camfor – folosite in lacurile de unghii traditionale si care duc de multe ori la uscarea, decolorarea sau ingalbenirea acestora.