Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802
Producator: HARTMANN
HartMann Sorbalgon Classic este un pansament din fibre de alginat de calciu, utilizat pentru curatarea ranilor adanci, greu accesibile, cu secretii moderate/abundente. La contactul cu secretiile din rana, pansamentul se transforma in gel, mentinand un mediu umed la nivelul acesteia, accelerand videcarea si facilitand oprirea hemoragiei.

HartMann Sorbalgon Classic 10x10cm x 10 buc

în stoc
192,40 RON
HartMann Sorbalgon Classic are un aspect asemanator unei vate de culoare bej si trebuie aplicat astfel incat sa umple bine cavitatile, dar fara a se presa puternic. Materialul se adapteaza perfect conturului ranii, prevenind uscarea acesteia.

Caracteristici HartMann Sorbalgon Classic:


• Pansament din fibre de alginat de calciu, cu capacitate mare de absorbtie;
• Stimuleaza aparitia tesutului de granulatie;
• Nu se lipeste de rana;
• Necesita fixarea cu un plasture;
• Schimbul pansamentului se efectueaza dupa ce acesta s-a transformat complet in gel
Se schimba atraumatic (fara durere).

Indicatii:


Pentru tratamentul ranilor externe de orice tip (ulcere de gamba, ulcere de decubit, abscese, furuncule, arsuri si rani dificil de tratat rezultate din accidente sau chirurgie tumorala), in special pentru tratamentul ranilor cu sangerare sau exsudat, deoarece proprietatile de formare a gelului promoveaza procesul de vindecare a ranii.

Cum se aplica pe rana?

  • Se curata rana cu HydroClean Solution
  • Se aplica pansamentul pe patul ranii, fara a-l suprapune pe pielea inconjuratoare, pentru a evita efectul de macerare.
  • Pansamentul poate ramane pe rana pana la 7 zile.

Cum se fixeaza?


Pentru pansarea ranilor din zone care pot intra in contact cu urina (ex: escare sacrale), se recomanda fixarea Sorbalgon Classic cu plasture Hydrofilm.
Pentru pansarea ranilor in zone care nu pot intra in contact cu urina, HartMann Sorbalgon Classic se poate fixa cu compresa din material netesut Medicomp Extra si plasture de fixare Omnifix Elastic.
COMANDA HARTMANN SORBALGON CLASSIC  ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS
Mai multe informații
OTC Nu
EAN 6940610109905
SKU 110898
Brand HARTMANN
Line Nici unul
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs