Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Pantofi sport Dama

Cu un design modern, incaltamintea sport pentru femei este confectionata dintr-un material premium ce perimte piciorului sa respire, oferind confort sporit in timpul mersului. De asemenea, ofera suportul necesar in timpul activitatilor fizice, pantofii sport dama fiind creati pentru a sustine musculatura piciorului, bolta plantara si calcaiul, astfel in cat articulatia si talpa sa nu fie afectate.

La Catena Pas cu Pas gasiti pantofi sport pentru dama, care ofera picioarelor ingrijirea de care au nevoie pe parcusul zilei si care se adapteaza la moda actuala, garantand confort maxim in timpul antrenamentelor si reducand impactul asupra altor zone precum glezne, genunchi sau solduri. Așadar, descoperiți colectia de incaltaminte sport pentru dama, unde am pregatit mai multe modele si culori diferite, potrivite pentru activitatile sportiva, cat si pentru tratarea diferitelor patologii ale picioarelor.

5 produse

Setati descendent
produse pe pagină