Incaltamintea sport potrivita face diferenta in cazul iubitorilor de sport, mai ales a celor care sufera si de diverse patologii, pantofii sporti ajutand la ameliorarea si chiar la combaterea neplacerilor provocate de diverse afectiuni, precum platfus (picior plat).

Pantofi Sport – Incaltaminte sport
Fabricati din materiale premium, pantofii sport pentru dama si pentru babati sunt special conceputi pentru un confort sporit in timpul antrenamentelor, chiar si pentru cei care sufera de diabet. Spre deosebire de clasicii pantofi terapeutici neatragatori, venim cu o gama de pantofi sport estetici, discreti si care ofera solutii practice persoanelor active, dar si cu patologii. Aceasta categorie de incaltaminte sport a fost realizata cu scopul de a ajuta iubitorii de sport la tonifierea musculaturii piciorului, conferind o aderenta sporita si flexibilitate, pantofii sport putand fi incaltati inclusiv de catre persoane care prezinta anumite afectiuni la nivelul talpii.

Pantofi Sport Copii – Incaltaminte sport pentru copii
Pe langa gama de pantofi sport pentru femei si barbati, venim si cu o serie de pantofi sport dedicati copiilor activi, iubitori de miscare si pentru care doriti o dezvoltare armonioasa. Confectionati din materiale calitative si recomandati de medicii specialisti, pantofii sport pentru copii ajuta la un mers sanatos si sigur. Realizati cu scopul de a oferi sustinere gleznei si stabilitate intregului picior, pantofii sport pentru copii, considerati si pantofi terapeutici pentru copii, ajuta la tratarea diverselor afectiuni, dar si la prevenirea riscului de aparitie a piciorului plat.