Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Cele mai bune tratamente pentru refacerea unghiilor tale

Ionut Solescu
de , Redactor Tonica Group
Data publicării: 27 ianuarie 2018 Ultima actualizare: 27 septembrie 2018

Gama de produse pe baza de substante organice Dr.’s Remedy

Ca si in cazul tenului sau al parului, unghiile necesita atentie speciala. Femeile ale caror unghii sunt rupte, casante sau exfoliate ar trebui sa schimbe cate ceva cand vine vorba de rutina ingrijirii acestora. Un rol foarte important in acest proces il are lacul de unghii, care trebuie sa fie de calitate, sa reziste o perioada indelungata dupa aplicare si sa nu fiti nevoita sa stergeti foarte des unghiile cu acetona. Este bine ca unghia sa respire suficient de des, ceea ce inseamna ca ideal ar fi ca de doua ori pe saptamana sa nu aplicati nimic pe ea, nici chiar lac transparent, eventual apelati la un inlocuitor de acetona mai putin nociv pentru unghie. Gama de produse pe baza de substante organice Dr.’s Remedy este ideala pentru refacerea unghiilor, fiind recomandata persoanelor care se confrunta cu problema unghiilor uscate, ingalbenite, decolorate si lucioase. Persoanele cu diabet pot folosi fara probleme gama Dr.’s Remedy, la fel si femeile insarcinate care vor sa evite substantele chimice din compozitia produselor traditionale de ingrijire a unghiilor, sau pacientii care urmeaza sedinte de chimioterapie. De asemenea, lacurile de unghii Dr.’s Remedy sunt acceptate si de comunitatea vegana.

Aceste tratamente sunt bogate in vitamine, nutrienti, proteine si substante antifungice

Sunt tratamente recomandate atat femeilor, cat si barbatilor, ajutand inclusiv la mascarea diverselor imperfectiuni ale unghiilor. Produsele Dr.’s Remedy sunt singurele de acest tip care au aprobarea Asociatiei Medicale a Pedichiuristilor din America. Aceste tratamente sunt bogate in vitamine, nutrienti, proteine si substante antifungice, fiind recomandate oricarei persoane preocupate de propria sanatate. Pentru a proteja unghiile de agresiunile la care sunt supuse, tratamentul de hidratare are la baza o combinatie unica si extrem de benefica de ingrediente: extracte de uleiuri organice, arbore de ceai, proteine de grau, biotina, lavanda si extract de usturoi. Se spune despre maini ca ar fi „cartea de vizita a unui om”. Din felul in care arata mainile cuiva, poti intelege multe despre persoana respectiva. Aspectul unghiilor este extrem de important, asa ca foarte multe femei merg la saloane specializate pentru a si le ingriji, si le coloreaza, si le asorteaza cu tinuta. Tehnologia a avansat suficient de mult incat unghiile oricui pot capata aspectul si forma visate. Ojele si lacurile (permanente sau semipermanente), gelul si unghiile false, toate au rolul de a infrumuseta; insa foarte putini sunt cei care discuta si despre efectele daunatoare pe care le aduc pe termen lung.