Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802
Producator: DEFIRO
Cantarul inteligent Defiro este ideal pentru monitorizarea greutatii si pentru a va ajuta sa va mentineti sanatatea.

Cantar inteligent Defiro, pentru monitorizarea greutatii, 16 functii

Indisponibil
259,00 RON

Caracteristici Cantar inteligent Defiro

  • Cantarul inteligent DEFIRO ofera 16 masuratori corporale esentiale pentru a va ajuta sa urmariti sanatatea.
  • Acesta are dimensiuni de 28 cm pe 28 cm pe 2,8 cm, poate masura greutati intre 6 kg și 180 kg cu o precizie de 50 de grame si are senzori de inalta precizie si tehnologie avansata BIA.
  • Ecranul mare permite vizualizarea simultana a 8 funcții și cantarul se conecteaza automat prin Bluetooth la o aplicatie mobila gratuita, foarte apreciata.
  • Acest cantar inteligent este unic in ceea ce priveste functionalitatea si designul sau modern.

1. Care sunt avantajele folosirii unui cantar smart Defiro?


Un cantar smart Defiro poate oferi mai multe informatii despre sanatatea dvs. decat un cantar obisnuit, cum ar fi Indicele BMI, grasimea din organism, nivelul de apa din corp, cantitatea de proteina, grasimea viscerala si subcutanata, masa musculara, indexul inimii, masa osoasa, rata metabolismului, pulsul, muschii scheletici si varsta organismului.
Aceste informatii pot fi folositoare pentru a monitoriza si imbunatati sanatatea dvs.

2. Cum se foloseste un cantar smart Defiro?


Pentru a folosi un cantar smart Defiro, trebuie sa il asezati pe o suprafata plana si dreapta. Apoi, trebuie sa va urcati pe cantar si sa asteptati cateva secunde pana cand acesta afiseaza rezultatele masuratorilor.

3. Ce inseamna Indicele BMI?


Indicele de Masa Corporala (BMI) este un indicator care se calculeaza in functie de greutatea si inaltimea unei persoane. Acesta poate fi folosit pentru a determina daca o persoana are o greutate sanatoasa sau daca sufera de obezitate. Valorile normale ale BMI se situeaza intre 18,5 si 24,9.

4. Cum interpretam rezultatele masuratorilor de grasime corporala?


Rezultatele masuratorilor de grasime corporala pot varia in functie de varsta, sex si tipul de activitate fizica pe care o faceti. In general, o valoare mica a grasimii corporale indica o sanatate buna, in timp ce o valoare mare poate semnala un risc crescut de boli cardiovasculare si diabet.

5. Ce inseamna tehnologia BIA?


Tehnologia BIA (analiza bioimpedanței) este o metoda de masurare a compozitiei corporale care utilizeaza curent electric de inalta frecventa pentru a estima cantitatile de grasime, muschi si apa din organism. Cand curentul electric trece prin corp, se opune mai mult in tesuturile grase decat in cele musculare. Astfel, prin masurarea rezistentei la curent a diferitelor parti ale corpului, se poate determina cantitatea de grasime, muschi si apa din organism. Tehnologia BIA este folosita in diverse dispozitive medicale si de fitness pentru a oferi o estimare a compozitiei corporale, care poate fi utila in monitorizarea sanatatii si a progresului in exercitii fizice.

Specificatii tehnice

  • Sunt furnizate 16 masuratori corporale:
    * Greutatea,
    * Varsta reala a organismului,
    * Indexul inimii,
    * Pulsul,
    * Masa osoasa,
    * Masa musculara,
    * Grasimea totala,
    * Grasimea subcutanata,
    * Grasimea viscerala,
    * Proteina,
    * Apa din corp,
    * BMI,
    * Greutatea fara grasime,
    * Muschii skeletici,
    * Procentul masei musculare,
    * Necesarul zilnic de calorii.
 
  • Dimensiuni: 28 cm latime pe 28 cm lungime pe 2,8 cm grosime. Masoara de la 6kg la 180kg. Precizie de 50 grame.
  • Foarte precis; Senzori de inalta precizie pentru masurarea greutatii si tehnologia avansată BIA pentru estimarea compozitiei corpului.
  • Cel mai mare afisaj dintre toate cantarele smart: Ecranul permite vizualizarea a 8 functii simultan, cele mai multe dintre toate cantarele smart.
  • Conexiune prin BLUETOOTH: Sincronizat convenabil cu aplicatia mobila gratuita pentru a stoca si a compara diferitele rezultate de-a lungul timpului pentru o perspectiva asupra sanatatii.
  • Dimensiune si greutate: 1,6 kg/3,5 lb
  • Dimensiuni dispozitiv: 280x280x28mm
  • Dimensiunea ecranului: 62x108mm, ecran VA
  • Conexiune wireless: Bluetooth
  • Diviziune: 0,1 kg/0,2 lb
  • Capacitate: 180 kg/400 lb
  • Unitate: lb/kg
  • Baterie: 4 X 1,5 V AAA

Cum afli ce varsta metabolica ai?



Descarca aplicatia cantarului si dupa ce te cantaresti o sa iti apara ce varsta are corpul tau. La unele persoane va aparea o diferenta mare intre varsta biologica si varsta metabolica. Daca veti respecta dieta, veti face miscare, varsta metabolica va scadea si veti iubi cantarul smart Defiro.
Mai multe informații
OTC Nu
EAN 0710497337502
SKU 116819
Brand DEFIRO
Line Nici unul
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs