Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802
Producator: ALPINE
Dopurile de urechi Alpine SwimSafe protejeaza urechea in timpul inotului, al altor sporturi acvatice si sub dus. Dopurile de urechi pentru inot sunt foarte eficiente in protejarea urechii impotriva infectiilor si in prevenirea acestora. Filtrele speciale permit ca vorbirea si zgomotele ambientale sa fie audibile.

Dopuri de urechi pentru inot Alpine

în stoc
78,60 RON

De ce sa alegeti dopurile Alpine?


Cu AlpineAcousticFilters se atenueaza zgomotele daunatoare si in acelasi timp vorbirea, muzica si sunetele ambientale pot fi auzite, materialul extrem de confortabil AlpineThermoShape devine mai moale din cauza temperaturii corpului, se adapteaza formei conductului auditiv, materialul ATS este hipoalergenic si nu contine silicon. Raportul pret/calitate este foarte bun. Dopurile pentru urechi sunt apreciate ca fiind cele mai performante dopuri antizgomot, dupa testari repetate, sunt reutilizabile timp indelungat si usor de curatat.
Dopurile de urechi SwimSafe plutesc pe apa, protejeaza urechea si permit perceptia sunetelor din jur, previn "boala inotatorului" - otita externa.

Sfaturi si recomandari


Deteriorarea auzului este ireversibila. Zgomotul excesiv poate avea urmari ca: hipoacuzie neurosenzoriala, oboseala, tulburari de concentrare, cresterea tensiunii arteriale, stres, dureri de cap.
 
COMANDA ACUM DOPURI DE URECHI PENTRU INOT ALPINE, ONLINE SI IN RATE. LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS
Mai multe informații
OTC Nu
EAN 8717154023534
SKU 73935
Brand ALPINE
Line Nici unul
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs