Durere de coloana intre omoplati

Durere de coloana intre omoplati: cauze

Daca excludem posibilele afectiuni de mai sus, principala cauza a durerii intre omoplati este adoptarea unei pozitii incorecte a coloanei vertebrale. De multe ori, un efort fizic exagerat sau ridicarea greutatilor pot cauza aceste dureri. Daca durerea intre omoplati persista, trebuie sa va adresati medicului pentru a va pune un diagnostic.

Tratament pentru durerile de coloana intre omoplati

Vom vorbi despre tratament in cazul in care coloana este afectata, deoarece in cazul unor afectiuni ale organelor interne doar medicul poate prescrie un tratament, in functie de diagnostic.

Evitati pe cat posibil sa stati in aceeasi pozitie timp indelungat si, de asemenea, incercati sa va mentineti coloana dreapta atunci cand mergeti sau cand stati jos.
Asigurati-va si de confortul saltelei de dormit, deoarece va petreceti peste 7 ore in pat si o saltea cu probleme va va cauza in timp dureri de spate cronice.
Un masaj de relaxare este intotdeauna bine-venit cu atat mai mult cu cat este insotit de o crema cu efect antiinflamator.
Daca durerile sunt insuportabile la atingere, incercati masajul terapeutic combinat cu reflexoterapie si acupunctura. Tratamentele homeopate si cele naturiste au dat rezultate foarte bune in cazul durerilor de coloana.