Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802
Producator: TRANSDERM
Plasturele Transderm are efect keratolitic si este indicat in tratamentul negilor, bataturilor si a altor afectiuni de tip scuamo-crustoase. Plasturele Transderm este format dintr-un disc de culoare alba ce contine o pastila de acid salicilic si fenol si doua parti adezive acoperite cu folie protectoare.

Plasture pentru negi cu acid salicilic si fenol

în stoc
7,90 RON

Transderm este un plasture cu acid salicilic pentru vindecarea negilor, verucilor si bataturilor. Plasturele Transderm cu acid salicilic si fenol se aplica numai pe neg, iar inaintea aplicarii se va spala zona cu apa calda pentru a se inmuia pielea.

Plasturele Transderm se aplica la culcare  acoperind negul sau batatura. A doua zi se va spala bine zona. Pentru un efect garantat, tratamentul cu Transderm trebuie facut prin aplicari repetate ale plasturelui cu acid salicilic. Aplicarile repetate vor inmuia tesutul care formeaza negul sau bataturile, astfel incat acesta se poate indeparta prin frecare folosind o pila sau o piatra ponce.

Atentie!

A nu se folosi de catre persoane diabetice sau cu deficiente circulatorii grave.
O cutie contine 6 plasturi Transderm impotriva negilor si bataturilor 

Mai multe informații
OTC Nu
EAN 9120068320016
SKU 77316
Brand TRANSDERM
Line Nici unul
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs