Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802
Producator: VIVA PHARMA



Septimar Baby - Apa de Mare Izotona, reduce si calmeaza fenomenele locale, favorizand respiratia, indeosebi la bebelusi si copii.


Septimar baby spray cu apa de mare 3 luni+, 30 ml

în stoc
8,40 RON
Septimar, pentru igiena nazala, fara conservanti, bogata in oligoelemente, este ambalat intr-un flacon cu sistem nebulizator, care asigura o microdifuzare a solutiei pe intreaga suprafata interioara a mucoaselor si este utilizabil in lavajul mecanic al cavitatilor nazale. Dispozitivul de pulverizare este monobloc si nu pune in pericol securitatea utilizatorului.
Favorizeaza curatarea foselor nazale prin indepartarea mucozitatilor si a crustelor; produce hidratarea mucoasei nazale, protejand-o de patrunderea microorganismelor si a impuritatilor (particulelor fine) din atmosfera. Reduce si calmeaza fenomenele locale, favorizand astfel respiratia, indeosebi la bebelusi si copii.

Beneficii Septimar baby spray cu apa de mare 3 luni+ 30 ml:

  • Apa de mare utilizata la fabricarea lor isi pastreaza combinatia completa de peste 80 de minerale si microelemente care se gasesc in mod normal in apa din Marea Neagra, incluzand calciu, magneziu, fier, cupru, mangan, zinc, iod si altele.
  • Favorizeaza curatarea foselor nazale prin indepartarea mucozitatilor si a crustelor; produce hidratarea mucoasei nazale, protejand-o de patrunderea microorganismelor si a impuritatilor (particulelor fine) din atmosfera
Compozitie:
Apa de mare izotona fara conservanti, 9g/l NaCl, aqua q.s., bogata in oligoelemente.
Mai multe informații
OTC Nu
EAN 3119004480583
SKU 73222
Brand VIVA PHARMA
Line Nici unul
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs