Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802
Producator: BAYER

Precautii / Atentionari Bandelete testare Contour plus:


* Cutia nu contine acele de unica folosinta!
Bandelete testare Contour plus Genereaza rezultate precise, chiar si la concentratii scazute ale glucozei in sange – caz in care masuratorile fiabile sunt extrem de importante.

Bandelete testare Contour Plus, 50 bucati

în stoc
52,40 RON

Bandelete testare Contour Plus, 50 bucati, ideale pentru controlul glicemiei

  • Pacientii cu diabet zaharat au tot timpul asupra lor un glucometru pentru masurarea in timp real a nivelului glicemiei.
  • Proba de sange se recolteaza din deget cu ajutorul unor benzi speciale, care aspira picatura de sange de la locul intepaturii.
  • Bandeletele testare Contour Plus, 50 bucati functioneaza perfect cu glucometrele Contour Plus și Contour Plus One, unele dintre cele mai apreciate dispozitive care tin sub control nivelul glicemiei.
  • Testele de glicemie Contour Plus se folosesc usor si ofera rezultate precise.

Care sunt avantajele utilizarii testelor Contour Plus


O cutie de bandelete testare Contour Plus, 50 bucati este absolut necesara cand cauti eficienta in recoltarea probei de sange. Produsul a fost conceput pentru a aspira cu usurinta picatura de sange pentru interpretarea probei. Pentru fiecare determinare exacta sunt suficiente o intepatura si o singura bandeleta de testare. Dupa recoltarea probei de sange, introdu banda de testare in glucometru, iar rezultatul va sosi in cateva secunde. Cumpara Bandelete testare Contour Plus, 50 bucati la pret avantajos online.

Cum folosesti produsul?


Daca prima proba este insuficienta pentru masurarea glicemiei, functia Second-Chance™ a glucometrelor CONTOUR™PLUS si CONTOUR™PLUS ONE va permite:
  • sa evitati o noua intepare in deget
  • sa irositi mai putine bandelete de testare (si ace de intepare)
Bandeleta dumneavoastra de testare este conceputa pentru a „aspira” cu uşurinta sangele in varful probei.
Nu picurati sangele direct pe suprafata plata a bandeletei de testare. Nu este afectat de multe din substantele interferente uzuale. Corectarea automata a hematocritului si algoritmul avansat ofera precizie pentru un interval larg al hematocritului – de la 0% la 70%
Mai multe informații
OTC Nu
EAN 5016003763205
SKU 82814
Brand BAYER
Campanii Produs Cadou
Line Nici unul
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs