Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802
Producator: THERMACARE

ThermaCare® comprese calde pentru gat, umar si incheietura mainii sunt potrivite pentru tratarea durerilor musculare si articulare nespecifice din zona gatului, a umarului si incheietura mainii. Nu sunt indicate in tratarea inflamatiei acute sau a tumefierii. Compresele calde sunt realizate din 10 celule termice brevetate si au o forma ergonomica pentru a adera perfect la piele prin doi plasturi adezivi.

Comprese calde pentru gat, umar si incheietura mainii ThermaCare - 2 buc

în stoc
31,40 RON

Beneficii ThermaCare Comprese calde pentru gat, umar si incheietura mainii:

  • 8 ore de caldura terapeutica in profunzime;
  • 2 suprafete adezive;
  • flexibile, se adapteaza la miscare;
  • ajuta la imbunatatirea mobilitatii;
  • fara substante medicamentoase;
  • usor de folosit, comod si discret.
  • 29 x 6,5 cm suprafata de incalzire.

Mod de utilizare ThermaCare Comprese calde pentru gat, umar si incheietura mainii:

Pasul 1.Deschideti ambalajul imediat inainte de a folosi produsul. S-ar putea sa dureze 30 minute pana cand ThermaCare atinge temperatura terapeutica.
Pasul 2. Aplicati produsul peste zona dureroasa cu partea mai inchisa la culoare pe piele. Daca aveti peste 55 ani, purtati produsul peste imbracaminte, nu direct pe piele.
Pasul 3. Nu utilizati mai mult de 8 ore intr-o perioada de 24 de ore.
Datorita formei ergonomice, compresele calde ThermaCare® pot fi lipite cu precizie pe zona dureroasa a gatului, umarului sau incheieturii mainii. Dupa aproape 30 de minute de incalzire, temperatura terapeutica de aproximativ 40 °C este atinsa. Aceasta temperatura ramane constanta pentru restul timpului de tratament indicat. Pentru o ameliorare eficienta a durerii de gat, umar sau incheietura a mainii, poarta compresa calda ThermaCare® fara intrerupere, pana la 8 ore. Daca puterea caldurii in profunzime scade, nu aplica imediat alta compresa calda.

Precautii / Atentionari ThermaCare Comprese calde pentru gat, umar si incheietura mainii:

Compresele calde nu trebuie sa fie niciodata incalzite in cuptorul cu microunde, in cuptor si in niciun alt mod - pericol de incendiu!
Daca ai sub 55 de ani, poti purta compresele calde ThermaCare® pe timpul noptii. Datele clinice au aratat ca, dupa utilizarea ThermaCare® pe timpul noptii, te trezesti cu o durere semnificativ mai mica si cu mult mai multa flexibilitate. Riscul de arsuri creste cu varsta; de aceea, ThermaCare® comprese calde trebuie purtate peste haine subtiri in cazul persoanelor cu varsta peste 55 de ani si nu trebuie purtate in timpul somnului.
In timpul sarcinii, trebuie consultat mai intai un medic cu privire la utilizarea compreselor calde ThermaCare®.
Daca suferi de diabet, probleme de circulatie, boli cardiace sau artrita reumatoida si vrei sa utilizezi compresele calde ThermaCare®, trebuie sa soliciti in prealabil sfatul medicului.
Compresele calde ThermaCare® nu trebuie udate sau spalate, deoarece celulele de caldura vor deveni ineficiente. Cu toate acestea, transpiratia normala a corpului nu le afecteaza functionalitatea. Transpiratia abundenta, de exemplu prin sport, ar putea slabi adezivul compresei calde.

Mai multe informații
OTC Nu
EAN 8000036025581
SKU 111720
Brand THERMACARE
Line Nici unul
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs