Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802
Producator: HARTMANN
MoliCare® Premium Bed Mat aleze de unica folosinta cu corp absorbant realizat din fulgi de celuloza, dimensiuni 40 x 60 cm x 30 bucati/ pachet.  Alezele asigura o ingrijire igienica si un plus de protectie, avand o capacitate de absorbtie de 5 picaturi.

MoliCare Aleze Premium Bed Mat 5 picaturi 40x60cm, 30 bucati

în stoc
49,90 RON

Beneficii HartMann MoliCare Aleze Premium Bed Mat 5 picaturi 40x60cm:

  • La exterior, alezele MoliCare Premium Bed Mat prezinta un invelis impermeabil din polietilena, acesta acoperind intreaga suprafata a alezei si astfel asigurand protectia impotriva scurgerilor.
  • La suprafata, stratul de contact cu pielea este realizat din material netesut moale, placut la atingere, care elimina senzatia de umezeala.
  • Pe margini, alezele au o bordura de prindere din polietilena pentru o manevrare usoara si sunt disponibile pre-impaturite si comprimate* pentru o mai mare usurinta in utilizare si depozitare (*cu exceptia variantei 40x60cm).
  • Produsele MoliCare Premium Bed Mat permit o ingrijire igienica, fiind de unica folosinta, sunt testate dermatologic si prietenoase cu pielea.
  • Alezele MoliCare Premium Bed Mat sunt recomandate persoanelor cu incontinenta, pentru protejarea asternuturilor/patului, adiacent utilizarii produselor de absorbtie.
  • Acestea pot fi folosite in permanenta, doar pe perioada noptii sau in momentul schimbarii scutecului/ igienizarii pacientilor care nu pot fi deplasati la dus.
  • De asemenea, acestea pot fi folosite pe parcursul procesului de pansare, pentru protejarea suprafetelor in timpul schimbului de pansamente.
  • MoliCare Premium Bed Mat asigura o protectie optima datorita stratului absorbant din fulgi de celuloza si foliei externe impermeabile, care nu permite trecerea lichidelor.
Alezele MoliCare Premium Bed Mat au fost dezvoltate si produse de catre HARTMANN, pentru a corespunde cerintelor Reglementarii UE referitoare la Dispozitivele Medicale pentru produsele din clasa I, ce a intrat in vigoare incepand cu Mai 2021.
Mai multe informații
OTC Nu
EAN 4052199505312
SKU 101499
Brand HARTMANN
Line Nici unul
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs