Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802
Producator: EFASIT
Efasit CLASSIC Pila dubla pentru pielea ingrosata a calcaielor este o completare perfecta in Sistemul de Ingrijire efasit. Picioare frumoase, netede - rezultatul ingrijirii corecte din numai cateva miscari.

Pila dubla pentru pielea ingrosata a calcaielor, 1 bucata, Efasit

Indisponibil
19,40 RON

Beneficii Efasit Pila dubla pentru pielea ingrosata a calcaielor:

  • 2 suprafete: aspra si fina;
  • Usor de curatat;
  • Maner ergonomic.

Mod de utilizare:


Folositi partea mai aspra pentru a elimina pielea dura, batatorita. Apoi, pentru rezultate optime, utilizati partea fina pentru netezirea finala.
La pregatirea picioarelor pentru pedichiura, respectiv pentru utilizarea efasit CLASSIC pila dubla este adecvata utilizarea sapunului pulbere efasit Vital-Fussbad. Acesta inmoaie pielea ingrosata si usureaza actiunea pilei, precum si a celorlalte produse de ingrijire ca de ex. efasit balsam pentru picioare.
Efasit CLASSIC pila dubla pentru pielea ingrosata se curata simplu cu o perie pentru unghii si se clateste rapid sub jet de apa.

Precautii / Atentionari:


Doar pentru uz extern. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza pe zone ale pielii cu rani sau  iritatii. In caz de diabet sau de tulburari circulatorii, consultati un medic inaintea utilizarii.
Fabricat in Germania
Mai multe informații
OTC Nu
EAN 4006647060854
SKU 88022
Brand EFASIT
Line Nici unul
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să te conectezi sau să îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs