Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Ingrijirea corporala la persoanele cu diabet. Creme, lotiuni, sapunuri organice

de , Redactie Toncia Group
Data publicării: 27 ianuarie 2018 Ultima actualizare: 13 februarie 2020
In cazul diabeticului, acest invelis este predispus la deshidratare din diferite cauze, de exemplu scade cantitatea de colagen necesara, si expus agentilor patogeni din mediul inconjurator. Afectiunile dermatologice (scleroderma, vitiligo, necrobioza lipoidica, dermopatia diabetica, acanthosis nigricans, xantomatoza) sunt mai frecvente in randul acestor pacienti, astfel, gamele de produse de ingrijire pentru diabetici nu sunt tocmai un capriciu.

Cremele, lotiunile si sapunul pentru diabetici marca Naqi sunt special concepute pentru pielea vulnerabila si sensibila

Crema pentru corp inlatura si reduce iritatiile, asigurand o ingrijire intensa, este indicata pentru majoritatea problemelor de piele. Contribuie la regenerarea pielii si neutralizeaza efectul nociv al radicalilor liberi. Previne totodata reactiile cu zaharul si proteinele. Crema pentru ingrijirea piciorului diabetic incetineste procesul de discoloratie si imbatranire a pielii, hidrateaza pielea uscata, prevenind procesul de glicare. Se aplica o data sau de doua ori pe zi, evitandu-se zona interdigitala. Miroase placut a eucalipt. Sapunul de corp special pentru diabetici are pH neutru, curata delicat si eficient, fara sa deterioreze stratul protector al pielii si fara sa lase senzatia de intindere. Se poate utiliza zilnic. Lotiunea de corp pentru diabetici este dedicata uzului zilnic pentru a hidrata pielea uscata. Hidratarea este intensa, imediata si de durata deoarece lotiunea se absoarbe cu rapiditate. Reechilibreaza balanta naturala a pielii, protejeaza si se intinde usor pe piele. Se aplica o data sau de doua ori pe zi, pe picioare si pe restul corpului. Dincolo de orice masura profilactiva, retineti ca diagnosticarea si tratamentul timpuriu reduc sau chiar previn eventuale riscuri. Aflati mai multe accesand Produse ingrijire diabetici sau intrebati personalul specializat din magazinele Catena Pas cu Pas despre cosmeticele pentru diabetici.