Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

Dormax, te scapa de tulburarile de somn

Data publicării: 2 octombrie 2017 Ultima actualizare: 23 octombrie 2018

De asemenea, simptome frecvent intalnite in cazul persoanelor care sufera de insomnie sunt: dispozitie depresiva, slabirea sistemului imunitar si cresterea riscului de imbolnavire, amplificarea perceptiei durerii, scaderea capacitatii de conducere a autovehiculelor. 

Dormax, solutia optima pentru un somn odihnitor 

O continua preocupare din partea oamenilor de stiinta dar si al specialistilor din domeniul medical a fost identificarea principiilor active care sa aduca ameliorarea acestor simptome fara a asocia acestora efecte secundare. 

O formula inovativa, elaborata de o echipa de cercetatori spanioli, si anume Dormax, asociaza principiile active naturale optime pentru redobandirea echilibrului psiho-somatic si obtinerea unui somn de calitate: melatonina, valeriana, pasiflora si mac californian. Dormax este solutia naturala  folosita pentru echilibrarea sistemului psihic si eliminarea tulburarilor de somn.

Care este secretul din spatele acestei formule inovative? 

Alaturi de originea si concentratiile principiilor active, elemente extrem de importante pentru eficienta produsului, un element definitoriu este asocierea lor astfel incat impreuna sa actioneze sinergic (efectul fiecaruia dintre cele 4 principii active sa fie completat si amplificat de celelalte).

Astfel, melatonina din aceasta formula asigura reglarea ritmului circadian, sustine functia imunitara si optimizeaza functiile cognitive. 

Al doilea principiu activ, valeriana are actiune sedative si hipnotica, reduce numarul numarul trezirilor din timpul noptii, are actiune anxiolitica si promoveaza relaxarea la nivelul sistemului nervos central.

Passiflora vine si completeaza actiunea melatoninei si valerianei asigurand obtinerea unui somn odihnitor. 

Cel de-al patrulea compus, macul californian creste capacitatea de adaptare a organismului la schimbarile climaterice si este adjuvant in terapia oboselii cronice, care afecteaza organismul in momentul trecerii de la iarna la primavara sau de la vara la toamna.

Cui se adreseaza Dormax? 

Dormax poate fi administrat in primul rand de catre persoanele cu program prelungit de munca, care sunt printre cele mai afectate de stres. De asemenea, orice persoana cu tulburari de somn va beneficia de efectele pozitive ale formulei naturale Dormax prin care organismul isi recapata un somn odihnitor.

Cum se administreaza Dormax? 

1 cps seara inainte de culcare, la nevoie sau in cure de 2 saptamani
IMPORTANT: eliminarea surselor de zgomot si luminoase – ex. televizor in dormitor, lumina impiedica activarea melatoninei.