Trasport Catena Pas cu PasTransport gratuit la comenzile peste 250 lei | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00, 0374.336.802

GinkoPrim Max ajuta in procesul de reamintire

Data publicării: 2 octombrie 2017 Ultima actualizare: 23 octombrie 2018

GinkoPrim Max contine ingrediente benefice pentru memorie

Zincul din noua formula GinkoPrim Max, in combinatie cu extractul standardizat de Ginkgo biloba si magneziul, ajuta memoria si performanta creierului. Datorita faptului ca zincul se gaseste in concentratii mari in zona hipocampusului din creier (zona responsabila pentru memorie si starea de spirit), acest mineral este foarte important pentru creier. El se comporta ca un neurotransmitator. Prin urmare multi cercetatori il considera ca atare, iar prezenta lui in organism ajuta procesele cognitive.

Zincul este un element important din formula noului GinkoPrim Max. Asigurarea unui aport adecvat de zinc constituie un pas important spre imbunatatirea starii mintale.

Efectele benefice ale zincului sunt completate de Ginkgo biloba. Aceasta planta imbunatateste circulatia venoasa la nivelul capului si sustine performanta creierului, inlaturand problemele de reamintire aparute odata cu trecerea anilor.

Un alt ingredient important pentru organism si pentru performanta mentala regasit in GinkoPrim il constituie Magneziul. Acest mineral este important datorita efectelor sale binefacatoare asupra sistemului nervos si muscular. El are un rol important in numeroase functii metabolice si combate oboseala, stresul si anxietatea.

GinkoPrim Max – o tableta pe zi aduce o stare de bine

Combinatia celor trei ingrediente din formula GinkoPrim Max stimuleaza circulatia periferica si inlatura senzatia de maini si picioare reci. Confortul si increderea revin in corpul nostru cu o singura tableta pe zi.