Movial Plus sau, cum scapam de durerile articulare

Incepem prin pierderea bunei dispozitii si continuam cu sedentarism fortat de impactul negativ al durerii atunci cand ne miscam. Miscarea este una dintre primele recomandari ale medicilor mai ales atunci cand apar durerile articulare insa organismul nostru are nevoie de adjuvant in acest proces.

Pentru ca natura ne pune la dispozitie cele mai bune solutii, Movial Plus aduce ingredientele naturale si eficiente pentru optima functionalitate a articulatiilor noastre: acidul hialuronic cu greutate moleculara mare, colagenul hidrolizat de tip II, extractul de rodie si vitamina C.

Movial plus – o formula inovativa completa

Specialistii spanioli au introdus in formula Movial Plus acidul hialuronic cu greutate moleculara mare pentru a stimul productia de noi celule sinoviale, determinand astfel secretia unui lichid sinovial cu vascozitate optima. Movial plus reduce astfel frecarea intre suprafetele articulare aflate in suferinta, cu reducere durerile articulare si cresterea mobilitatii.
Colagenul hidrolizat de tip II din structura Movial plus stimuleaza secretia endogena de colagen natural. Acest colagen ajuta la refacerea structurii fibrelor din matricea cartilaginoasa si din ligament, diminuand procesul de degenerescenta a acestora. In acelasi timp are un efect sinergic cu acidul hialuronic pentru cresterea vascozitatii lichidului sinovial.

Extractul de rodie este un puternic antiinflamator natural si reduce inflamatia membranei sinoviale, diminuand astfel nivelul durerii. Reduce productia lichidului sinovial de calitate necorespunzatoare si a produsilor de oxidare.

Vitamina C, al patrulea element din compozitia Movial Plus, un antioxidant natural cu eficienta crescuta neutralizeaza produsii de oxidare din articulatie (radicali liberi, citokine, enzime proteolitice). Astfel, sustine actiunea colagenului hidrolizat de tip II, prin inhibarea hialuronidazei produsa la nivelul articulatiei.

Profil de siguranta si eficienta demonstrat pentru Movial Plus 1-2 capsule/zi, in cure de 4-6 luni
•    Certificarea ANAD (Agentia Nationala AntiDoping);
•    Avizarea IBA si certificarea la nivel international;
•    Administrarea sportivilor de la Atletico Madrid de catre medicul sportiv Villaron care a demonstrat pe langa profilul de siguranta in administrare si eficacitatea in reducerea durerii si cresterea mobilitatii in urma studiului clinic desfasurat atat pe sportivii din lotul principal cat si pe ceilalti sportivi ai clubului.

Categorii de persoane ce pot beneficia de Movial Plus

•    Persoanele in varsta sunt cele mai predispuse din cauza uzurii articulare
•    Sedentarii – de exemplu persoanele care petrec foarte mult timp la birou in aceeasi pozitie sau imobilizati din cauza diferitelor probleme de sanatate
•    Sportivii de performanta si amatori

 


Deschide videoclipul